De complexiteit van online verkoop ligt vandaag de dag niet meer in de technische ontwikkeling van een standaard webshop. Voor de meest complexe noden bestaat er meestal reeds een technologische oplossing. EMAKERS maakt daarom ook zoveel mogelijk gebruik van standaardtechnologie, waardoor u relatief snel van start kan gaan en uw continuïteit gewaarborgd is wanneer iemand uit uw e-commerce team wegvalt.

INTAKE


Wij beginnen ieder project met een project intake door onze e-commerce manager. Tijdens dat eerste oriënterende gesprek bespreken wij onder meer de rol van e-commerce binnen uw bedrijfsstrategie, de online vindbaarheid en verkoopstrategie, het inbedden van de operationele processen of de logistieke verandering van pallet naar pakket in uw productiebedrijf. Het resultaat is een kort vrijblijvend advies.

TOTAALAANBOD

Omdat de trends en mogelijkheden voor e-commerce zich in een sneltreinvaart ontwikkelen is de kennisdrempel om vandaag de dag succesvol met e-commerce van start te gaan eigenlijk velen malen hoger dan zo'n 10 jaar geleden. Om u een totaalaanbod aan te kunnen bieden werken wij daarom samen met enkele trouwe partners, specialisten in hun vak. Ons netwerk stelt ons tevens in staat snel op te schalen wanneer dat nodig is.

Ook werken wij vaak samen met het reclamebureau of de ICT-dienstverlener van onze klanten, waarbij EMAKERS de eindverantwoordelijkheid draagt voor de afgesproken e-commerce activiteiten.