E-commerce is digitaal, maar onmogelijk zonder een sterk team als drijvende kracht. EMAKERS combineert een ervaren managementteam en enkele senior freelancers met digital natives en enkele structurele nearshore partners.

STEFAN VERMEULEN, CEO

Stefan (1978) werkt reeds meer dan 15 jaar in diverse (product) marketing- en communicatiefuncties in Nederland en België. Hij begon zijn loopbaan bij KPN, waar hij reeds rond de eeuwwisseling de verkoop- en service van zakelijke telefonie via internet heeft mede mogelijk gemaakt.Stefan startte EMAKERS in 2015 omdat hij observeerde dat veel makers en kleine (merk) fabrikanten de stap naar online verkoop nog niet hadden gemaakt – of door tegenvallende resultaten reeds hadden opgegeven.

Stefan geniet van zijn gezin, reizen, outdoor sport, een occasioneel glas wijn en chocola.

XAVIER GERARD, CTO

Xavier (1980) heeft als IT-manager en consultant de meest complexe vraagstukken in de bank-, verzekerings- en de farmaceutische industrie opgelost. Als doorgewinterde projectmanager is hij een meester in de tijdige oplevering van projecten binnen de voorziene begroting. Als business analist functioneert Xavier als de meest waardevolle verbinding tussen klant- en technische teams.

Xavier heeft een passie voor startups en KMO's - juist het segment waarin EMAKERS actief is. Binnen het managementteam van EMAKERS, welke hij in de eerste helft van 2016 versterkt heeft, is Xavier dan ook de meest geschikte persoon om de commerciele wensen te vertalen naar een technologische oplossing.

Xavier is de trotse vader van twee dochters, brengt graag middagen door met zijn familie, houdt van humor en literatuur, alternatieve economie en sport met vrienden.

MOGEN WIJ U HELPEN?

(Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.)