E-commerce is hot en domineert de voorpagina's in allerlei vormen: de veldslagen van Amazon, wel/niet Belgisch kopen en de nieuwste feiten en cijfers rondom de groei van e-commerce ten koste van de detailhandel. Wenst u als journalist een kritische noot of eerlijk antwoord? Lees dan verder.

Op deze pagina vindt u de persmededelingen van EMAKERS en nuttige achtergrondinformatie:

Voor nieuwsdoeleinden kan u ons logo (eenvoudig / normaal / met baseline) of de foto's van ons management downloaden.

Stefan Vermeulen, zaakvoerder van EMAKERS, deelt regelmatig kennis middels publieke presentaties en opinie artikelen (Bloovi).

OVER ONS

EMAKERS is een full-service agentschap voor e-commerce en digitale bedrijfsvoering. Vrijwel ieder type verkoop- of serviceproject waarbij internet de hoofdrol speelt kunnen wij van A tot Z voor u uitvoeren.

Lees ons verhaal

Journalisten worden aangeraden onze zaakvoerder Stefan Vermeulen rechtstreeks te contacteren.

30 JANUARI 2018

SAMENWERKING DISTRIMEDIA EN EMAKERS OM BELGISCHE WEBSHOPS TE BEWAPENEN TEGEN DE E-COMMERCE GIGANT

Fulfilment partner DISTRIMEDIA en e-commerce bureau EMAKERS hebben een samenwerking gesloten met als doel om de dienstverlening, die normaal gezien alleen voor de gekende e-commerce giganten mogelijk is, ook bereikbaar te maken voor middelgrote spelers. Met een gecombineerd aanbod hebben beide partijen nu zowel de benodigde marketing als logistieke expertise binnenshuis die nodig zijn om e-commerce activiteiten rendabel te maken.

Download in PDF

9 NOVEMBER 2016

EMAKERS VOEGT SHOPWARE ALS E-COMMERCE ‘MOTOR’ TOE AAN PORTFOLIO

Op de jaarlijkse E-commerce Xpo in Kortrijk heeft EMAKERS gisteren aangekondigd dat zij het Duitse e-commerce platform Shopware zal gaan ondersteunen. In de Duitse markt staat het e-commerce platform Shopware op nummer 1 en wordt het gebruikt door meer dan 54.000 merken, van alle soorten en maten.

Download in PDF

16 SEPTEMBER 2016

EMAKERS VERSTERKT ZICHZELF MET TWEE PARTNERS

Het recent gestarte e­commerce bureau EMAKERS, dat zich vooral richt op makers en kleine (merk)fabrikanten, versterkt zichzelf met twee partners: Xavier Gerard en Michiel Wouters. Met de komst van Xavier en Michiel is de onderneming in staat zijn full­service dienstverlening verder te professionaliseren.

Download in PDF