TRUSTED SHOPS

‘Vertrouwen’ is de meest belangrijke voorwaarde voor bezoekers van uw website om over te gaan tot aankoop. Verschillende factoren staan aan de basis van dit vertrouwen, waaronder het behalen en behoud van keurmerken voor uw webshop.

Trusted Shops is al meer dan 15 jaar een internationale aanbieder van een geïntegreerde combinatie van klantbeoordelingen, keurmerk en geld-terug-garantie. Meer dan 25.000 bedrijven maken gebruik van Trusted Shops om het online klantvertrouwen te vergroten en om de conversie te verhogen. Miljoenen consumenten maken gebruik van Trusted Shops om in alle zekerheid online aankopen te doen.

Met veel plezier raadt EMAKERS de dienstverlening van Trusted Shops aan. Wij zijn van mening dat de propositie van Trusted Shops de best practice in de markt vertegenwoordigd waar u als webwinkelier niet omheen kan.

logo-trustedshops-emakers

Wij zijn altijd geïnteresseerd om de mogelijkheden van een eventuele samenwerking te bespreken

U ook?

OVER ONS

EMAKERS is een full-service agentschap voor e-commerce en digitale bedrijfsvoering. Vrijwel ieder type verkoop- of serviceproject waarbij internet de hoofdrol speelt kunnen wij van A tot Z voor u uitvoeren.

Lees ons verhaal