Om onze ambitie als full-service partner in e-commerce te realiseren werken we nauw samen met technologie-, marketing- en operationele partners en experts. Ook is EMAKERS actief lid van enkele prominente (officiële) bedrijfsnetwerken met als doelstelling om (onze) kennis verder te ontwikkelen en te delen.


Ons partnerprogramma

EMAKERS werkt op projectbasis samen met geselecteerde technologie- en marketingbureaus.

Als technologie of IT-partner heeft u diepgaande kennis van de processen en systemen van uw klanten. Op het gebied van e-commerce is echter niet kennis van de technologie, maar kennis rondom de digitale klantinteractie leidend.

Als creatief-, communicatie- of marketingbureau staat u in voor de merkontwikkeling en promotionele campagnes van uw klanten. Wellicht ontwikkelt u ook websites, maar de ontwikkeling en exploitatie van een webshop vereist specifieke technische- en proceskennis, kennis van data analyse of kennis van interactie ontwerp.

Als IT-, marketing- of bedrijfsadviseur begeleidt u uw klanten in strategie en leveranciersselectie. Voor de uitvoering van uw strategie moet u kunnen vertrouwen op een ander.

Als partner staan wij graag aan uw zijde voor advies rondom het e-commerce luik van uw projecten. Wanneer u als partner een nieuwe klant aandraagt, dan vergoeden wij u uiteraard een aantrekkelijke lead fee. EMAKERS kiest voor actieve (regionale) samenwerkingen, waarbij co-marketing activiteiten en kennisdeling ook een deel is van de overeenkomst.


Bedrijfsnetwerken

EMAKERS is lid van VOKA en Feweb.

VOKA is de meest representatieve ledenorganisatie in Vlaanderen en vertegenwoordigt meer dan 18.000 bedrijven. VOKA organiseert onder meer een breed aanbod aan kennis- en netwerkactiviteiten. EMAKERS ontwikkelde in opdracht van VOKA EMAKERS een officiële VOKA cursus over e-commerce voor producenten.

Feweb is de Belgische federatie van webbureaus. Wanneer u kies voor een lid van Feweb, dan kiest u voor (meer) zekerheid. Alle Feweb-leden volgen voor de uitvoering van hun projecten een publiek beschikbare code of conduct.


Strategische samenwerkingen

EMAKERS heeft een strategische samenwerking met DistriMedia voor alle logistieke dienstverlening. Samen met DistriMedia beoogt EMAKERS de service die normaliter alleen toegankelijk is voor de gekende e-commerce giganten ook beschikbaar te maken voor middelgrote ondernemingen.

MOGEN WIJ U HELPEN?

(Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.)