Shopware is de belangrijkste speler voor professionele e-commerce in Duitsland en is momenteel op weg om een gelijkwaardige positie in te nemen in andere Europese markten. Het Shopware platform kent zowel een gratis (open source) versie als verschillende commerciële versies.

Volgens EMAKERS is Shopware een toekomstvaste keuze en uniek in zijn gebruiksgemak, gebruikservaring, geavanceerde marketingfuncties, schaalbaarheid, technologische prestatie en betrouwbaarheid.

Shopware is een goede keuze voor merkfabrikanten die van plan zijn om hun e-commerce inspanningen in de toekomst significant uit te breiden. Meer dan 50.000 gevestigde ondernemingen maken vandaag de dag al gebruik van Shopware, waaronder een groot aantal fabrikanten variërend van L'Oreal tot Haribo.


UNIEKE LANDINGSPAGINA'S COMBINEREN CONTENT EN COMMERCE

Met de Shopping Worlds van Shopware maakt u middels een drag and drop interface eenvoudig landingspagina's voor ieder type apparaat. De Shopware builder brengt opgemaakte teksten, afbeeldingen en video's samen met uw productaanbod. Zo creeert u de meest indrukwekkende etalages of een komt een merkverhaal tot leven.


Multi-brand en cross-border e-commerce

Met Shopware bent u in staat om op eenvoudige wijze verschillende shops vanuit 1 interface te beheren (multishop). U kan een product eenvoudig op meerdere sites te koop aan bieden en deze sites verschillende ontwerpen toekennen.

In een grensoverschrijdende context kan u met dezelfde eenvoud uw shop in meerdere talen (multilanguage) publiceren. Het platform kan u via de talloze configuraties toespitsen op specifieke landen of regio's, verschillende munteenheden en lokale BTW-verplichtingen.


Meer dan 2.000 plugins en integraties

Shopware is gebaseerd op state of the art technologie. De software is volledig aanpasbaar en wordt ondersteund door een zeer grote community van ontwikkelaars en andere e-commerce professionals. Er zijn meer dan 2.000 gecertficeerde plugins beschikbaar voor Shopware. Door de installatie van een of meerdere van deze (vaak betalende) plugins kan u de (gratis) standaardfuncties eenvoudig uitbreiden, zelfs zonder kennis van programmeren. De Shopware architectuur biedt bovendien naadloze integratie met andere bedrijfsprocessen en systemen, zoals die worden gebruikt voor Enterprise Resource Planning (ERP), Warehouse Management (WMS), Product Information Management (PIM) of Customer Relationship Management (CRM).


De 1e Shopware partner in Belgie

Shopware is van origine Duits en wordt inmiddels ondersteund door honderden e-commerce bureaus in Europa. EMAKERS was de eerste Shopware Business Partner in België. Wij ontwikkelen, beheren en ondersteunen Shopware voor bedrijven gevestigd in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Onze dienstverlening omvat onder meer: de ontwikkeling van nieuwe Shopware sites, de ontwikkeling van Shopware templates en plugins en de ontwikkeling van Shopware interfaces met software van derden, zoals ERP- of CRM-systemen. We zijn meestal in staat om nieuwe klanten een gratis migratie aan te bieden van Prestashop of Magento naar Shopware.

MOGEN WIJ U HELPEN?

(Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.)

KOPPELING AMAZON MET SHOPWARE

Shopware stelt u in staat om de productendatabase te exporteren naar Amazon. Middels een zogenaamde feed, voedt u dan de listing op Amazon. U kan dat rechtstreeks organiseren, ofwel via een tussenpartij zoals Channable en DataFeedWatch.

Lees verder

KOPPELING BOL.COM MET SHOPWARE

Wanneer het dagelijkse verkoopvolume via Bol.com een bepaald volume behaalt, dan is het wenselijk om de afhandeling van bestellingen efficiënter in te richten.

Lees verder

VAN MAGENTO NAAR SHOPWARE

Veel op Magento 1 gebaseerde webshops kiezen momenteel voor een overstap naar Shopware. De overstap naar Shopware is qua inspanning vergelijkbaar met een migratie naar Magento 2 en biedt een solide uitgangsbasis, onafhankelijk van Adobe.

Lees verder