HOW MAY WE HELP YOU?

Je studeert (marketing)communicatie, Nederlands/Frans/Engels of journalistiek en wenst liever geld te verdienen met het schrijven van teksten dan het vullen van vakken?

Met regelmaat heeft EMAKERS projecten waarbij in enkele weken tijd veel commerciele productteksten geschreven moeten worden. We zoeken hiervoor studenten met gevoel van taal om een tandje bij te steken. Voor andere klanten schrijven we terugkerende e-mail nieuwsbrieven.

We zoeken I het bijzonder zelfstandige jobstudenten met:

  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • oog voor detail en kritisch op eigen werk;
  • creativiteit en een sterk inlevingsvermogen.

Tweetaligheid (Nederlands/Frans) en ervaring of echte interesse zijn een absolute pre. Verder vinden we het vooral belangrijk dat je van aanpakken houdt en een natuurlijk enthousiasme hebt.

Ons aanbod

We kunnen je een werkplek in regio Kortrijk aanbieden om de activiteiten uit te voeren. We bieden ook de flexibiliteit om delen van het werk thuis en in de avond te doen. Daarnaast bieden we uiteraard een goede cent.

Je bent blijven lezen?

Proficiat! Stuur ons eens je CV, een stuk tekst dat je zelf geschreven hebt en je beschikbaarheid. Je kan ons het beste bereiken via Stefan op stefan@emakers.be.

EMAKERS helpt KMO's om met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen meer resultaat te behalen uit hun verkoop- en service activiteiten. Wij werken samen met verschillende sectororganisaties en zijn lid van VOKA (Vlaams netwerk van ondernemingen) en Feweb (Federatie van webbureaus). » Lees verder over EMAKERS

© 2016 - 2020 EMAKERS. Algemene voorwaarden & privacybeleid.