29 maart 2018, 12:00 - 12:30

Op donderdag 29 maart organiseren fulfilment partner DistriMedia en EMAKERS een seminar rondom klantervaring in e-commerce.

Gedreven door de steeds scherpere proposities van wereldwijde e-commerce giganten, blijft de verwachting van zowel de consument als de zakelijke klant alsmaar toenemen. Enerzijds is de bezorging van de bestelde artikelen vaak het enige fysieke klantcontact met zogenaamde digital native brands en zeer bepalend of er terug wordt gekocht. Anderzijds verwachten klanten een omnichannel-klantervaring wanneer het een aanbieder betreft waarmee ze ook via andere kanalen contact hebben.

Een van de grootste uitdagingen voor e-commerce spelers is daarom het aanbieden van een consistente customer experience. DistriMedia en EMAKERS hebben als doel om de dienstverlening die normaal gezien alleen voor de gekende e-commerce giganten mogelijk is, ook bereikbaar te maken voor middelgrote spelers. We nodigen u daarom van harte uit voor een reeks evenementen, met klantervaring als eerste thema.


VOLG DE WEBINAR EN ONTVANG DE PRESENTATIE

(Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.)