Voordat wij uw bestellingen pakje voor pakje zorgvuldig kunnen versturen is het uiteraard essentieel dat uw goederen nauwkeurig worden ingeklaard. Wanneer de klant een bestelling met drie producten verwacht, kan het niet achteraf blijken dat hij of zij eigenlijk drie andere producten had aangekocht.

Wij vragen u voor uw verzendingen naar EMAKERS vijf basisprincipes aan te houden dat ons in staat stelt een compleet overzicht te houden van uw inventaris in ons magazijn en inzicht te bouwen rondom het proces tot levering bij uw klant:

Bij voorkeur ontvangen we uw producten (eventueel in dozen) gestapeld op een pallet. Bij gebruik van dozen vragen wij u te kiezen voor stevig, opstapelbaar, karton waarin uw producten veilig zijn van schade. Wanneer u meerdere typen producten via ons laat verzenden vragen wij uw medewerking door zoveel mogelijk van dezelfde producten in dezelfde doos of op dezelfde pallet te plaatsen – en niet verspreid omdat u ergens nog een ‘gaatje’ over had. Wij vragen u dozen niet onnodig te tapen of vast te binden.

Alle verpakkingen dienen correct en duidelijk gelabeld te zijn. Levert u op pallet, label dan iedere zijde van de pallet. Staan er dozen op de pallet of levert u in dozen, label dan (ook) deze dozen. Labels worden uiteraard geplaatst op vlakke stukken die gescand kunnen worden. Wanneer uw producten reeds een label hebben die niet gebruikt wordt, dan plaatst u het beste uw label hierover. Naast de barcode bevat het label meestal ook de productnaam en staat.

We vragen u vooraf een tijdslot van 2 uur aan te duiden (van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 18:00) voor de bezorging van uw goederen aan ons magazijn. Indien het tijdstip niet bevestigd is vragen wij u de goederen (nog) niet te sturen. Indien u vertraging heeft opgelopen, dan vragen wij u de opgelopen vertraging zo snel mogelijk door te geven. Voor de veiligheid van ons personeel vragen wij u om het ons tevens actief te melden wanneer uw zending een scherp, breekbaar duur of adult product bevat. De ontvangst van door de wet verboden artikelen wordt door ons aan de politie gemeld.

Wanneer u goederen van buiten Europa naar het magazijn van EMAKERS laat sturen dient u dit te doen conform Incoterm Delivered Duty Paid (Franco inclusief rechten). U registreert uzelf als ‘importeur’ en uw onderneming draagt de risico's en kosten inclusief rechten, belastingen en overige heffingen verbonden aan het leveren van de goederen.

Iedere levering aan EMAKERS dient gepaard te gaan met een zogenaamde Bill of Lading of cognossement. Deze dient geleverd te worden bij de pallet(s) of dozen voor snelle verificatie van de lading. De Bill of Lading dient uw bedrijfsnaam en –adres, naam en identificatie van de transporteur, het referentienummer van de levering en een duidelijke vermelding van de inhoud (en aantallen) van de levering te bevatten.

MOGEN WIJ U HELPEN?

(Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.)