Veel producenten zijn relatief weinig bekend met de (on)mogelijkheden van internet en e-commerce. Speciaal voor hen ontwikkelde EMAKERS een inspiratiesessie e-commerce. Ook wanneer u bezig bent met een volledige heroriëntatie van uw e-commerce activiteiten is de inspiratiesessie een geschikt instrument.

De inspiratiesessie e-commerce is een ongeveer drie uur durende workshop gefaciliteerd door een e-commerce manager van EMAKERS. De sessie begint met een uitleg van ongeveer 30 - 45 minuten over de meest belangrijke trends en ontwikkelingen. We selecteren hiervoor talloze voorbeelden uit verschillende industrieën en maken de relatie naar toepassingen binnen uw bedrijf. In het tweede deel van de workshop volgt een brainstorm.


Voorbereiding en deelnemers

De e-commerce inspiratiesessie wordt doorgaans voorbereid met een commercieel verantwoordelijke binnen uw organisatie. Iedereen die een brede kijk heeft op uw bedrijf en de markt waarin het bedrijf zich bevindt kan deelnemen aan de sessie, met een maximale groepsgrootte van acht personen.

Het is aan te bevelen dat minimaal de volgende functies zijn vertegenwoordigd: verkoop, verkoop binnen, klantendienst, logistiek en/of procesmanagement.


Nazorg en vervolgtraject

Tijdens de inspiratiesessie zal EMAKERS alle gegenereerde ideeën capteren en binnen een week verwerken in een presentatie die persoonlijk met u zal worden nabesproken.

Uiteraard gaan wij na een dergelijke sessie graag in gesprek met u om samen vorm te geven aan de voor u relevante vervolgstappen, maar u kan de sessie evengoed gebruiken als briefing voor eenieder extern bureau naar keuze.


De inspiratiesessie kan zowel bij u plaatsvinden, als op een door ons georganiseerde locatie. De inspiratiesessie e-commerce kost 1250 euro, exclusief BTW en eventuele huur van een externe locatie en catering.

MOGEN WIJ U HELPEN?

(Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.)