Omdat de trends en mogelijkheden voor e-commerce zich in een sneltreinvaart ontwikkelen is de kennisdrempel om vandaag de dag succesvol met e-commerce van start te gaan eigenlijk velen malen hoger dan zo'n 10 jaar geleden. Veel producenten hebben in de praktijk minder dan 1 FTE beschikbaar voor online verkoop en/of service en zijn daarom niet in staat een dergelijk kennisniveau te behalen.

Wanneer u professioneel uw e-commerce activiteiten wenst uit te bouwen dient u een medewerker in dienst te nemen met e-commerce als kerntaak. Als alternatief of tussenoplossing biedt EMAKERS een (tijdelijke) part-time e-commerce manager voor uw organisatie. Wij bieden drie profielen gebaseerd op ervaring: de junior, medior of senior e-commerce manager.

DE JUNIOR E-COMMERCE MANAGER

De junior e-commerce manager heeft een all-round profiel met een behaald bachelor of Masterniveau. Na een interne opleiding bij EMAKERS kan het zijn dat uw onderneming voor hem of haar een eerste werkervaring is.

De junior e-commerce manager is in staat alle operationele coordinerende en commerciele activiteiten die gepaard gaan met de exploitatie van een webshop en verkoop via derde kanalen zelfstandig uit te voeren. Hij of zij heeft een marketing- of economische opleiding voltooid met uitgebreide extra digitale kennis, bijvoorbeeld rondom Google Analytics.

De junior e-commerce manager kan uiteraard ten aller tijden beroep doen op de kennis en infrastructuur van EMAKERS. Om hem of haar op weg te helpen wordt deze junior in zijn eerste maand intensief begeleid door een senior e-commerce manager, daarna volgt een tweewekelijkse debriefing bij ons op kantoor.

De junior e-commerce manager is een part-time functie met een minimaal dienstverband van 6 maanden.

DE MEDIOR E-COMMERCE MANAGER

Voor de medior e-commerce manager geldt dat hij of zij reeds een uitgebreide eerste werkervaring heeft opgedaan. Een medior e-commerce manager kan zelfstandig binnen de door u gestelde doelstellingen aan uw e-commerce strategie werken.

Naast een brede marketing- en economische achtergrond heeft hij of zij basiskennis van relevante technologieën, kan de medior externe bureaus en betrokken operationele leveranciers zelfstandig begeleiden en kan deze e-commerce manager reële inschatting maken van projectkosten.

De medior e-commerce manager is een part-time functie met een minimaal dienstverband van 6 maanden. EMAKERS werkt hiervoor met eigen personeel en een netwerk van freelancers, telkens zorgvuldig geselecteerd naar onze kwaliteit en uw noden.

DE SENIOR E-COMMERCE MANAGER

Senior e-commerce managers hebben een ruime ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. De senior e-commerce manager wordt ingezet voor kortstondige adviestrajecten, begeleiding van digitale transformatie, begeleiding of klankbord van een medewerker binnen uw organisatie of in ‘crisis’ situaties.

De senior e-commerce manager is beschikbaar op projectbasis.

MOGEN WIJ U HELPEN?

(Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.)