E-COMMERCE TRENDS

Briefings willen alles en schreeuwen om ‘hulp’. Zodra er een nieuwe technologie ontstaat, dan rennen we er met zijn allen achteraan.

EMAKERS verwacht dat de trends die we voor 2017 voorspelden ook in 2018 een belangrijke rol zullen spelen. Trends en ontwikkelingen volgen elkaar echter vliegensvlug op en daarom identificeerden we voor dit jaar wederom een aantal grote ontwikkelingen die u wat ons betreft op uw agenda moet zetten wanneer u professioneel bezig bent met e-commerce.

MOGEN WIJ U HELPEN?

  • Hidden

(Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.)

mobile-first

MOBILE
FIRST

Vrijwel iedere werkende volwassene heeft vandaag de dag een smartphone en meer dan de helft van hen grijpt de smartphone direct nadat ze wakker worden.

conversational-commerce

CONVERSATIONAL
COMMERCE

KMO's zullen steeds vaker bots inzetten voor de behandeling van vragen en bestellingen. Bots zijn voor EMAKERS de hoeksteen van conversational commerce.

cross-border-e-commerce

CROSS-BORDER
E-COMMERCE

Met 28 landen, 24 officiële talen en 10 munteenheden schittert de EU in onderlinge verschillen - maar het wordt steeds eenvoudiger om grensoverschrijdend te verkopen.

visual-commerce

VISUAL
COMMERCE

Een plaatje verkoopt meer dan 1.000 woorden. De internet consument geeft aan productfotografie nog belangrijk te vinden dan klantbeoordelingen.