De meerderheid van de webshops zijn vandaag de dag verlieslatend. Door hyperconcurrentie op het gebied van e-commerce (uw concurrent is altijd slechts een muisklik verwijderd..) staan adverteerders onder extreme druk om hun klantacquisitiekosten en customer lifetime value in goede banen te leiden.

Digitale marketing is in enkele jaren uitgegroeid tot de grootste reclamemarkt, met Facebook en Google als absolute marktleiders. Terwijl u middels reclame via traditionele middelen steeds minder mensen kan bereiken en de effectiviteit van uw inspanningen moeilijk meetbaar zijn, weet u bij goed uitgevoerde digitale marketing exact wat uw reclamebestedingen u opleveren.

Duurzame digitale marketing streeft naar een gezonde balans tussen het winnen van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten middels betaalde reclame en activiteiten die uw merkbekendheid en vindbaarheid verbeteren.

MOGEN WIJ U HELPEN?

(Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.)

E-MAILMARKETING

Door middel van e-mailmarketing bereikt u uw prospects en klanten rechtstreeks om hen beter aan u te binden of meer te verkopen.

Lees verder

ZOEKMACHINE-
MARKETING

Zoekmachines zijn voor de meeste e-commerce ondernemingen een belangrijke bron van nieuwe klanten. Wanneer uw aanbod voorkomt in de zoekresultaten, dan heeft u de mogelijkheid de gebruiker te converteren tot klant. Om uw aanbod prominent voor te laten komen, kan u de zoekmachine 'helpen' met de content die u aanbiedt en adverteren. Die combinatie is zoekmachinemarketing. EMAKERS helpt producenten met hun zoekmachineoptimalisatie (SEO), campagnes via Google Adwords en Bings Ads (SEA) en is voorbereid op trends zoals voice search

Lees verder

REVIEWS, INFLUENCERS EN AFFILIATE MARKETING

Influencers zijn de hype van het moment. De term influencer refereert meestal naar individuen met een hoog bereik binnen een specifieke gemeenschap (meestal community genoemd). Velen hebben dit bereik verworven met behulp van sociale media, soms in combinatie met een (eigen) blog of (Youtube) videokanaal.

Lees verder