Op 6 en 7 november vindt de E-commerce Xpo plaats te Kortrijk. EMAKERS zal dit jaar niet deelnemen als exposant, maar in 2018 zijn we waarschijnlijk weer van de partij.

Feweb-sessie: "Hoe start ik met een webshop?"

Namens Feweb (de officiële Belgische federatie van webbureaus) zal Stefan Vermeulen, zaakvoerder van EMAKERS, op 7 november een presentatie geven met de titel “Hoe start ik met een webshop?”. De presentatie vindt plaats op dinsdag 7 november om 14 uur en wordt samen gegeven met Thijs Feryn van Combell.

Volgens de MarktMonitor van BeCommerce zal de online omzet in Belgie dit jaar voor het eerst boven de kaap van 10 miljard euro stijgen. Tijdens deze sessie ondervindt u in een sneltreinvaart of u er goed aan doet een webshop te bouwen. Overtuigd? Dan bieden wij u voldoende munitie om moeilijke woorden te lijf te gaan in het dialoog tussen u en uw webshopbouwer. De eerste stap is vaak het moeilijkst. Wij helpen u die eerste stap te zetten.

Goed voorbereid naar de E-Commerce Xpo

Tijdens de E-commerce Xpo zullen Feweb-experten diverse presentaties geven. Naast de presentatie waarbij EMAKERS betrokken is, adviseren we u ook zeer zeker de presentaties:

Voor meer informatie rondom de werking van Feweb kan u zich op de beurs richten tot stand 209.

Op de E-commerce Xpo vindt u naast onze concurrenten ook enkele zorgvuldig geselecteerde partners waarmee EMAKERS graag samenwerkt. Passeer op de E-commerce Xpo zeker:

  • Channable: automatische koppeling tussen uw webshop en marktplaatsen als Bol.com en Amazon;
  • DistriMedia: de enige significante fulfilment partner voor uw webshop gevestigd te West-Vlaanderen;
  • Mollie: misschien wel de meest toonaangevende betaalpartner uit de Lage Landen.