Bedrijven Contact Dagen 2017

De Bedrijven Contact Dagen (woensdag 6 en donderdag 7 december) te Kortrijk is uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement van België met meer 15.000 professionele bezoekers in 2015. Na een succesvol evenement bij het kleine zusje in Waregem is EMAKERS daarom content om dit jaar voor een eerste keer deel uit te maken van de Bedrijven Contact Dagen in de De Gulden Sporen stad.

BEZOEK EMAKERS OP STAND 255 TIJDENS DE BEDRIJVEN CONTACT DAGEN

U vindt EMAKERS tijdens de Bedrijven Contact Dagen op stand 255, vlakbij de grote VOKA-stand. Graag bieden wij u op onze stand een goed glas wijn en een nuttig adviesgesprek rondom uw e-commerce activiteiten of digitale bedrijfsvoering. Wenst u reeds op de beurs iets meer tijd van onze adviseurs? Boek dan een adviesgesprek via het formulier op deze pagina. U registreert u gratis voor de Bedrijven Contact Dagen via deze link.

  • Wij rekenen telkens een uur per adviesgesprek