Voka Open Bedrijvendag is het gróótste eendagsevenement van België. Op de eerste zondag van oktober openen honderden bedrijven de deuren voor het grote publiek: van 10 tot 17 uur kunnen bezoekers ontdekken hoe hun favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven te werk gaan, waar hun buur werkt.

Ook bij Voka West-Vlaanderen in Kortrijk kunnen bezoekers terecht. Tijdens een korte rondleiding maken ze kennis met de werking van Voka. Verspreid over het gebouw doen elf Bryonisten hun verhaal, inclusief EMAKERS.

Tijdens de zomer hebben we ook de kans gehad om te experimenteren met nieuwe technologie zoals chatbots en spraaktechnologie. Tijdens de VOKA Open Bedrijvendag tonen we daarom onder meer onze ervaring met de Amazon Dash button.

De Voka West-Vlaanderen is gevestigd op de President Kennedylaan 9/A, 8500 Kortrijk. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig.

BRYO_OBD