Banner FeWebCafe

Op 30 maart organiseert FeWeb, de Belgische federatie van webbureaus, zijn tweemaandelijkse FeWebCafé met als titel “Groeien als agency: van metrics tot dashboards”. Tussen de sprekers zit ditmaal onder meer onze CEO Stefan Vermeulen.

“EMAKERS draagt graag bij aan allerlei verbeteringen in het e-commerce domein”, aldus Stefan. “Het is aangenaam dat onder meer te kunnen doen met een voordracht voor FeWeb.”

Webbureaus worden overspoeld met data. Maar welke data doen er echt toe en hoe kan de effectiviteit van verschillende typen inspanningen in de praktijk worden gemeten? Tijdens het FeWebCafé van 30 maart 2017, dat zal worden gehouden bij Teamleader in Gent, delen drie verschillende bureaus hun ervaringen met het meten van Sales & Marketing, Operations en Financial resultaten.

U kan uzelf voor dit evenement registreren via de site van FeWeb.