HOW MAY WE HELP YOU?

Uitbaters van een webshop kunnen snel hun potentieel verhogen door te starten met cross-border (grensoverschrijdende) e-commerce. Logisch: in Nederland, Luxemburg en Frankrijk samen wonen er zo’n acht maal meer mensen dan in België. En de meeste Belgische ondernemingen zijn toch al actief in zowel de Nederlandse als de Franse taal. Inclusief Duitsland kan u dit potentieel maar liefst tot 16 keer vergroten. Met 28 landen, 24 officiële talen en 10 munteenheden schittert de EU soms in onderlinge verschillen, maar de EU biedt ook een potentiele markt van meer dan 500 miljoen inwoners.

EMAKERS helpt KMO's om met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen meer resultaat te behalen uit hun verkoop- en service activiteiten. Wij werken samen met verschillende sectororganisaties en zijn lid van VOKA (Vlaams netwerk van ondernemingen) en Feweb (Federatie van webbureaus). » Lees verder over EMAKERS

© 2016 - 2020 EMAKERS. Algemene voorwaarden & privacybeleid.