HOW MAY WE HELP YOU?

Op de jaarlijkse E-commerce Xpo in Kortrijk heeft EMAKERS gisteren aangekondigd dat zij het Duitse e-commerce platform Shopware zal gaan ondersteunen. In de Duitse markt staat het e-commerce platform Shopware op nummer 1 en wordt het gebruikt door meer dan 54.000 merken, van alle soorten en maten.

“Vandaag de dag groeit het Shopware platform tevens snel in de Nederlandse en Britse markt”, aldus EMAKERS’ CEO Stefan Vermeulen. “Webwinkels moeten snel zijn en de bezoeker verleiden tot klant. Het Shopware platform en de bijbehorende marketingfuncties doen precies dat. Het gedraagt zich als een hoge kwaliteitsmotor zoals Europa dat gewend is van Duitse fabrikanten.”

Xavier Gerard, CTO van EMAKERS: “Waar mogelijk kiest EMAKERS altijd voor betrouwbare standaardtechnologie om continuïteit te kunnen garanderen. Shopware’s nieuwe 5.2 versie is dergelijke standaardtechnologie. Het voorziet bedrijven van elke omvang met een gratis open source Community editie. De Professional en Enterprise edities zijn daarnaast robuuste opties voor middelgrote bedrijven.”

“We zijn blij om EMAKERS toe te voegen aan ons bureaunetwerk”, zegt Jan Kosters, Shopware Account Executive voor de Benelux-markt. “Door de nauwe samenwerking met EMAKERS kunnen Belgische merken nu beroep doen op lokale aanwezigheid. EMAKERS kan voortbouwen op onze jarenlange ervaring met merken uit verschillende sectoren, zoals mode en FMCG.”

EMAKERS helpt KMO's om met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen meer resultaat te behalen uit hun verkoop- en service activiteiten. Wij werken samen met verschillende sectororganisaties en zijn lid van VOKA (Vlaams netwerk van ondernemingen) en Feweb (Federatie van webbureaus). » Lees verder over EMAKERS

© 2016 - 2020 EMAKERS. Algemene voorwaarden & privacybeleid.