HOW MAY WE HELP YOU?

EMAKERS heet op 7 en 8 november bezoekers van de e-commerce Xpo te Kortrijk van harte welkom op stand nummer 4037. De e-commerce Xpo opent op 7 november om 13:00 uur voor het publiek. Stefan Vermeulen, CEO van EMAKERS, presenteert daarnaast om 15u25 in “Room.01” rondom “E-commerce opportuniteit over de landsgrenzen”.

E-commerce voor fabrikanten

Omdat klanten steeds vaker rechtstreeks van de producent kopen zal de meeste tussenhandel
op termijn verdwijnen. EMAKERS is een full-service e-commerce agentschap. De diensten van EMAKERS zijn specifiek afgestemd op de wensen en noden van makers en (merk) fabrikanten.

Maak kennis met EMAKERS en download de leaflet “E-commerce voor fabrikanten”

EMAKERS helpt KMO's om met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen meer resultaat te behalen uit hun verkoop- en service activiteiten. Wij werken samen met verschillende sectororganisaties en zijn lid van VOKA (Vlaams netwerk van ondernemingen) en Feweb (Federatie van webbureaus). » Lees verder over EMAKERS

© 2016 - 2020 EMAKERS. Algemene voorwaarden & privacybeleid.