HOW MAY WE HELP YOU?

“Op ’t Internet, waar anders.”, zo luidde blijkbaar het antwoord van de 12 jarige Milo op de vraag waar hij een tafellaken zou kopen. Wanneer u producent bent (van tafellakens, of eender welk product) en nog geen e-commerce activiteiten heeft ontwikkeld binnen uw organisatie, zou u er beter aan doen snel uit de startblokken te gaan. Nu bent u misschien voor een deel van uw verkoop nog gered door ‘oud’ koopgedrag van Milo’s ouders – maar wat wanneer Milo’s generatie over de centen gaat? Op 22 september presenteerde Centexbel bij Fedustria in Gent het Online Kompas, een tastbaar resultaat van hun IWT-onderzoek I-TEX, waarbij ook de Artevelde Hogeschool en Flanders Inshape betrokken waren.

EMAKERS helpt KMO's om met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen meer resultaat te behalen uit hun verkoop- en service activiteiten. Wij werken samen met verschillende sectororganisaties en zijn lid van VOKA (Vlaams netwerk van ondernemingen) en Feweb (Federatie van webbureaus). » Lees verder over EMAKERS

© 2016 - 2020 EMAKERS. Algemene voorwaarden & privacybeleid.