HOW MAY WE HELP YOU?

Veel producenten zijn voorzichtig met het opzetten van rechtstreekse verkoopactiviteiten via een eigen webshop. Zij zijn voor een groot deel van hun huidige omzet afhankelijk van hun retailkanalen en hebben schrik deze omzet te verliezen wanneer de winkelier hen de deur wijst. Veel van deze fabrikanten zien echter ook de omzet uit traditionele kanalen verkleinen omdat een steeds groter verkooppercentage, zowel B2C als B2B plaatsvindt via e-commerce. Daarnaast ontplooien grotere winkelketens initiatieven om een eigen huismerk in de productcategorie uit te bouwen.

EMAKERS helpt KMO's om met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen meer resultaat te behalen uit hun verkoop- en service activiteiten. Wij werken samen met verschillende sectororganisaties en zijn lid van VOKA (Vlaams netwerk van ondernemingen) en Feweb (Federatie van webbureaus). » Lees verder over EMAKERS

© 2016 - 2020 EMAKERS. Algemene voorwaarden & privacybeleid.