HOW MAY WE HELP YOU?

Bigcommerce is een zogenaamde e-commerce software as a service (SaaS) oplossing ondersteund door EMAKERS. SaaS-technologie wordt gehost op externe servers (in de cloud) wat in het bijzonder voordeel biedt op het gebied van schaalbaarheid.

Met trots is EMAKERS partner in het Bigcommerce Partner Program. Dit stelt ons in staat u te ondersteunen rondom integratie, service en ondersteuning voor Bigcommerce. EMAKERS heeft expliciet gekozen voor Bigcommerce vanwege zijn geavanceerde SaaS functionaliteit.

Bigcommerce is een e-commerce platform voor snelgroeiende merken. Volgens een analyse uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Ipsos groeien online winkels gebouwd op Bigcommerce ongeveer twee keer zo snel als het gemiddelde van de e-commerce industrie.

Contacteer EMAKERS over de (on)mogelijkheden van Bigcommerce of vraag ons naar alternatieve technologie.

Logo Bigcommerce

EMAKERS helpt KMO's om met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen meer resultaat te behalen uit hun verkoop- en service activiteiten. Wij werken samen met verschillende sectororganisaties en zijn lid van VOKA (Vlaams netwerk van ondernemingen) en Feweb (Federatie van webbureaus). » Lees verder over EMAKERS

© 2016 - 2020 EMAKERS. Algemene voorwaarden & privacybeleid.