DIGITAAL VERSNELLEN

Terwijl in het begin van deze eeuw pen en papier nog de boventoon voerden heeft digitale technologie inmiddels iedere sector veranderd.

Om ook in de toekomst een rol te kunnen blijven spelen digitaliseren KMO's hun bedrijfsprocessen en professionaliseren zij hun e-commerce activiteiten. Digitale transformatie staat bovenaan de agenda van vrijwel iedere onderneming.

EMAKERS helpt u om met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen meer resultaat te behalen uit uw verkoop- en service activiteiten. Nadat wij samen met u duidelijke commerciële ambities hebben opgesteld, nemen we graag de eindverantwoordelijkheid op om deze van A tot Z te realiseren.

» Lees verder over EMAKERS

WIJ DELEN ONZE EXPERTISE

Wij verwelkomen u graag als abonnee op onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we praktische inzichten met u delen. U kunt uzelf ieder moment weer afmelden.

SAMEN SNELLER GROEIEN

Veel van onze diensten kunnen wij u aanbieden op basis van een prestatie gebaseerde samenwerking. U verdient goed, wij verdienen goed.

Lees verder

CONTINUITEITS-
GARANTIE

Omdat continuiteit voor ons cruciaal is, begrijpen we dat dat voor u ook is. Wanneer u kiest voor (een servicecontract van) EMAKERS, bieden wij u u daarom standaard tal van voordelen.

Lees verder

HET BESCHERMEN
VAN PRIVACY

EMAKERS' langetermijnfocus is altijd al een belangrijk motief geweest om de persoonlijke gegevens van onze klanten, hun klanten (waarvan we het privilege hebben om ze te verwerken) en onze werknemers te beschermen.

Lees verder

LIGHTS, CAMERA, ACTION!

Bij EMAKERS worden we regelmatig uitgenodigd om onze kennis, ervaring en inzichten te delen. Vind hieronder onze laatste bijdragen, tips & tricks, belangrijke servicemededelingen en openbare presentaties en abonneer uzelf op onze nieuwsbrief of volg ons op social media om bij te blijven.

Een ruimere selectie van onze presentaties is aanvullend gepubliceerd op onze pagina met presentaties. In 2019 plannen we een reeks originele en ongesneden videointerviews te houden met experts en technologieleveranciers.

banner-e-commerce-xpo-2019

Bezoek EMAKERS op de E-commerce Xpo 2019

Op 14 en 15 oktober vindt de E-commerce Xpo plaats in Kortrijk. Ook EMAKERS vindt u dit jaar terug op dit jaarlijks terugkerend evenement. Op de groepsstand van het Europese Projet PROGRESS vindt u een selectie van innovatie KMO’s uit de regio Noord-Frankrijk, Wallonie en Vlaanderen.

instagram-checkout-zara

Instagram Checkout

Facebook, Pinterest en Instagram zijn de leidende sociale media voor bedrijven die winnen met visual commerce. Sinds maart 2019 biedt Instagram een native Checkout, waarmee gebruikers producten die ze vinden op hun tijdslijn rechtstreeks vanuit hun mobiele app kunnen aankopen. Instagram Checkout belooft merken een naadloze koopervaring te bieden.

Logo webwinkel vakdagen

BEZOEK EMAKERS OP STAND 257 OP DE WEBWINKEL VAKDAGEN

Met meer dan 10.000 bezoekers is De Webwinkel Vakdagen de grootste e-commerce beurs van de Benelux. Op de Webwinkel Vakdagen vindt u meer dan 250 e-commerce leveranciers en is er ruime gelegenheid om experts op vrijwel ieder domein te ontmoeten.

EMAKERS staat dit jaar voor een eerste keer op de Webwinkel Vakdagen. Interesse in een goed gesprek? Bezoek ons op stand 257.

artevelde-hogeschool-guest-lecture-e-commerce

GASTLES E-COMMERCE ARTEVELDE HOGESCHOOL

De Artevelde Hogeschool is 1 van de meest toonaangevende hogescholen van Belgie. De opleiding International Business Management wordt volledig in het Engels ingericht voor studenten uit binnen- en buitenland. Een onderdeel van het curriculum is e-commerce.

EMAKERS helpt KMO's om met behulp van nieuwe technologieën en werkwijzen meer resultaat te behalen uit hun verkoop- en service activiteiten. Wij werken samen met verschillende sectororganisaties en zijn lid van VOKA (Vlaams netwerk van ondernemingen) en Feweb (Federatie van webbureaus). » Lees verder over EMAKERS

© 2016 - 2020 EMAKERS. Algemene voorwaarden & privacybeleid.